Proeverij
Zaanse Schans

Uiteten bij de Zaanse Schans

Bent u een lekker dagje uit bij de Zaanse Schans? Sluit uw dag dan gezellig af met een etentje bij Proeverij de Koekfabriek in de Zaanstreek. Bij ons kunt u genieten van diverse gerechten uit Spanje, Italië, Frankrijk, Mexico en Nederland en dat zoveel als u wilt: Proeverij de Koekfabriek is namelijk een all you can eat restaurant. Zo kunt u zelf ontdekken welk gerechten u het lekkerst vindt en er zoveel van eten als u wilt!

Over de Zaanse schans

De Zaanse Schans is een plaats in de Zaanstreek waar u de 18e en 19e eeuw kunt herbeleven: het is één van de populairste openluchtattracties van Nederland. Bij de Zaanse Schans kunt u de typische Zaanse huisjes van vroeger bekijken en zo ontdekken hoe de meeste dorpen er vroeger uit hebben gezien. U kunt onder andere een kijkje nemen bij de scheepswerf, een klompenmakerij, een bakkerijmuseum en er staat een replica van de eerste Albert Heijn. De Zaanse Schans staat garant voor een leuke en leerzame dag! Nog leuker is om deze dag in de Zaanse Schans te combineren met een bezoekje aan een restaurant in diezelfde Zaanstreek: Proeverij de Koekfabriek.

All you can eat bij Proeverij de Koekfabriek bij de Zaanse Schans

U geniet bij Proeverij de Koekfabriek al voor slechts 22,50 euro per persoon van een gezellige, maar vooral een smakelijke maaltijd: zoveel als u wilt! De details van het all you can eat concept in ons restaurant zijn als volgt:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Indien u vegetarisch bent, allergieën heeft of dieetwensen heeft, dan houden wij hier rekening mee!

Reserveer een tafel bij de Zaanse Schans

Wilt u graag een gezellige en smakelijke afsluiter van uw dagje uit bij de Zaanse Schans? Reserveer dan een tafel bij Proeverij de Koekfabriek en kom genieten van diverse gerechtjes uit verschillende landen: zoveel als u wilt. Heeft u nog vragen over ons all you can eat concept? Neem dan contact op door te bellen naar 075 615 4287.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart