Proeverij
Zaanse Schans restaurant: All you can eat

Zaanse Schans restaurant: All you can eat

Bent u een lekker dagje uit bij de Zaanse Schans? Sluit uw dag dan gezellig af met een etentje bij Proeverij de Koekfabriek in de Zaanstreek. In ons Zaanse Schans restaurant kunt u genieten van diverse gerechten uit Spanje, Italië, Frankrijk, Mexico en Nederland en dat zoveel als u wilt: Proeverij de Koekfabriek is namelijk een all you can eat restaurant. Zo kunt u zelf ontdekken welk gerechten u het lekkerst vindt en er zoveel van eten als u wilt! Kom onbeperkt genieten op een prachtige locatie. Proeverij de Koekfabriek heeft zijn naam te danken aan de oorsprong van het gebouw. Dit Zaanse Schans restaurant is namelijk gevestigd in de oude Verkadefabriek! Met specifieke elementen uit die periode heeft het restaurant een interessante sfeer waar u leuk kunt zitten.

Over de Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een plaats in de Zaanstreek waar u de 18e en 19e eeuw kunt herbeleven: het is één van de populairste openluchtattracties van Nederland. Bij de Zaanse Schans kunt u de typische Zaanse huisjes van vroeger bekijken en zo ontdekken hoe de meeste dorpen er vroeger uit hebben gezien. U kunt onder andere een kijkje nemen bij de scheepswerf, een bakkerijmuseum, een klompenmakerij en er staat een replica van de eerste Albert Heijn. De Zaanse Schans staat garant voor een leuke en leerzame dag! Nog leuker is om deze dag in de Zaanse Schans te combineren met een bezoekje aan een restaurant in diezelfde Zaanstreek met zelfde sferen: Proeverij de Koekfabriek. U kunt altijd een tafel reserveren bij het Zaanse Schans restaurant!

Hoe werkt ons all you can eat concept?

Onbeperkt eten is bij ons ook écht onbeperkt eten. Er zit geen tijdsbeperking aan ons Proeverij menu. Voor een vaste lage prijs van slechts € 22,50 kunt u heerlijk genieten van de lekkerste en zeer veelzijdige gerechten. En dat zoveel als u wilt! De details van het all you can eat concept in ons restaurant zijn als volgt:

  • Een gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Mexicaans, Frans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Reserveer direct bij dit Zaanse Schans restaurant

Wilt u graag een gezellige en smakelijke afsluiter van uw dagje uit bij de Zaanse Schans? Reserveer dan direct een tafel bij het Zaanse Schans restaurant Proeverij de Koekfabriek en kom genieten van diverse gerechtjes uit verschillende landen. Geheel onbeperkt! Heeft u nog vragen over ons all you can eat concept? Neem dan contact op door te bellen naar 075 615 4287.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart