Proeverij
Uit eten Zaanstad

Uit eten in Zaanstad

Wilt u uit eten in Zaanstad? Kom dan beslist naar Proeverij de Koekfabriek! Ons restaurant is gevestigd op een prachtige en zeer sfeervolle locatie, namelijk de voormalige Kadefabriek in Zaandam. Met ons allyoucaneat-concept zal niemand met honger weggaan. U heeft bij ons de keuze uit een grote verscheidenheid aan gerechten afkomstig uit diverse landen, waaronder Mediterraanse gerechten, maar ook Mexicaanse of gewoon Hollandse gerechten. Zo zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Met ons allyoucaneat-concept hoeft u uw keuze niet tot 1 gerecht te beperken en kunt u verschillende gerechten uitproberen. Ook kunnen wij rekening houden met specifieke dieet wensen. Eet u een gerecht liever vegetarisch, of heeft u last van een bepaalde intolerantie of allergie? Geef het ons even door en wij gaan het voor u regelen. Voor een avondje gezellig en lekker uit eten in Zaanstad bent u bij Proeverij de Koekfabriek aan het juiste adres. Reserveer direct om zeker te zijn van een tafel.

Eet zoveel als u wilt

Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u lekker uit eten in Zaanstad met ons allyoucaneat-concept. Voor slechts €22,50 p/p kan iedereen aan tafel zoveel eten als hij of zij wilt. Dineren bij Proeverij de Koekfabriek betekent voor u:

  • Keuze uit maar liefst 25 gerechten;
  • Gerechten uit diverse keukens, waaronder de Spaanse, Franse, Italiaanse, Mexicaanse en Nederlandse keuken;
  • U kunt elke ronde een gerecht bestellen, net zo lang tot u helemaal voldaan bent;
  • Salade, friet en stokbrood met kruidenboter krijgt u er gratis bij van ons;
  • Elk seizoen hebben wij andere gerechten;
  • Alleen spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn elk seizoen verkrijgbaar.

Door te kiezen voor Proeverij de Koekfabriek bent u verzekerd van een gezellige en smaakvolle avond. Bij ons kunt u lekker uit eten in Zaanstad en kunt u diverse gerechten uitproberen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een gerecht dat goed bij uw persoonlijke smaakbeleving past.

Restaurant de Proeverij

Bij Proeverij de Koekfabriekkunt u uit eten in Zaanstad in een bijzondere locatie met specifieke elementen die het interieur spannend, vernieuwend en aantrekkelijk maken. Wij beschikken ook over een terras met een prachtig uitzicht over de Zaan. Indien u op de laatste zondag van de maand bij ons dineert, kunt u dineren met livemuziek. Ook organiseren wij een vrijdagmiddagborrel, een jazz-avond, een speciaal sinterklaasfeest, een kerstmarkt, en nog vele andere evenementen. Heeft u een borrel, bijeenkomst, verjaardag of ander feest, bruiloft of vergadering? Dan kunt u ook bij ons terecht om een zaaltje te huren.

Uit eten bij Proeverij de Koekfabriek!

Wilt u lekker uit eten in Zaanstad? Reserveer dan snel een tafel bij Proeverij de Koekfabriek en geniet van ons allyoucaneat-concept in ons sfeervolle restaurant. U kunt ook per telefoon reserveren. Ons nummer is 075 – 6154287. Ons restaurant is gevestigd aan de Westzijde 188, 1506 EK te Zaandam. Wij zijn dinsdag tot en met zondag geopend van 17.00 uur tot en met 23.00 uur.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart