Proeverij
Uit eten Zaandam

Uit eten Zaandam

U zoekt een plek waar u lekker uit eten kunt gaan, maar weet u nog niet waar? Kom dan eens lekker eten bij Proeverij de Koekfabriek. Een sfeervol en gezellig restaurant met een all you can eat concept voor de schappelijke prijs van 22,50 euro per persoon. Geniet de hele avond van diverse gerechtjes uit verschillende landen zoals Nederland, Spanje, Italië en meer. Of u nu vleesliefhebber bent, van vis houdt of juist liever vegetarisch eet: bij Proeverij de Koekfabriek is er voor iedere smaak wat wils. Lekker uit eten in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek!

Sfeervol uit eten

Uiteten smaakt nog lekkerder als u dit kunt nuttigen in een gezellige, sfeervolle omgeving. Dat kan bij Proeverij de Koekfabriek zeker! Ons restaurant bevindt zich in de oude Verkadefabriek waar specifieke elementen van die periode zijn gehandhaafd en een interessante, spannende sfeer geven aan ons restaurant in Zaandam. Komt u bij ons uiteten in Zaandam? Dan kunt u heerlijk genieten in gezellige rondzitjes, intieme hoekjes mét uitzicht op de Zaan!

All you can eat in Zaandam

Wanneer u heerlijk komt dineren bij ons in Zaandam, kunt u alles kiezen en uitproberen wat u lekker vindt. Ook dat ene gerecht waar u benieuwd naar bent, maar tot op heden nog niet heeft durven te kiezen als hoofdgerecht. Een avond uiteten in Zaandam bij De Koekfabriek is inclusief:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Ja, ik wil komen proeven!

Wilt u lekker uit eten in Zaandam en onze heerlijke diverse gerechtjes komen proeven? Maak dan een online reservering bij Proeverij De Koekfabriek of bel naar 075 – 6154287. Heeft u vragen over het all you can eat concept of heeft u interesse in het huren van De Koekfabriek voor een feest en/of evenement? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart