Proeverij
Uit eten in Zaandam centrum?

Uit eten in Zaandam centrum?

Bent u op zoek naar een plek om uit eten te gaan in Zaandam centrum, maar weet u nog niet waar? Kom dan eens lekker eten bij Proeverij de Koekfabriek. Een sfeervol en gezellig restaurant met een all you can eat concept voor de aantrekkelijke prijs van 22,50 euro per persoon! Geniet de hele avond van diverse gerechtjes uit verschillende landen zoals Nederland, Spanje, Italië en meer. Of u nu vleesliefhebber bent, van vis houdt of juist liever vegetarisch eet: bij Proeverij de Koekfabriek is er voor iedere smaak wat wils. Lekker uit eten in Zaandam centrum doet u bij Proeverij de Koekfabriek!

Sfeervol uit eten in het centrum

Uit eten gaan smaakt nog lekkerder als u uw eten kunt nuttigen in een gezellige, sfeervolle omgeving. Dat kan bij Proeverij de Koekfabriek zeker! Ons restaurant bevindt zich in de oude Verkadefabriek waar specifieke elementen van die periode zijn gehandhaafd en die een interessante, spannende sfeer geven aan ons restaurant in Zaandam. Komt u bij ons uiteten in Zaandam centrum? Dan kunt u heerlijk genieten in gezellige rondzitjes en intieme hoekjes mét uitzicht op de Zaan!

Ook voor een borrel of een feest kunt u bij Proeverij de Koekfabriek terecht. Heeft u bijvoorbeeld een bijeenkomst, verjaardag, bruiloft of vergadering? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, en wij denken graag met u mee!

Ons all you can eat concept

Wanneer u heerlijk komt dineren bij ons in Zaandam, kunt u alles kiezen en uitproberen wat u lekker vindt. Ook dat ene gerecht waar u benieuwd naar bent, maar tot op heden nog niet heeft durven te kiezen als hoofdgerecht. Een avond uit eten in Zaandam bij De Koekfabriek is inclusief:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Mexicaans, Frans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Een gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen
  • Elk seizoen andere gerechten

Ja, ik wil hier uit eten in Zaandam centrum!

Wilt u lekker uit eten in Zaandam centrum en onze heerlijke diverse gerechtjes komen proeven? Maak dan een online reservering bij Proeverij De Koekfabriek of bel naar 075 – 6154287. Heeft u vragen over het all you can eat concept of heeft u interesse in het huren van De Koekfabriek voor een feest en/of evenement? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart