Proeverij
Uit eten in Purmerend

Uit eten in Purmerend?

Proeverij De Koekfabriek: een sfeervol en gezellig restaurant waar u all you can eat uit eten kunt gaan voor de schappelijke prijs van 22,50 euro per persoon. In ons restaurant geniet u de hele avond van diverse gerechtjes uit verschillende landen zoals Nederland, Spanje, Italië en meer. Bij Proeverij de Koekfabriek is er voor iedere smaak wat wils: of u nu vleesliefhebber bent, van vis houdt of juist liever vegetarisch eet. Lekker uit eten in Purmerend kunt u bij Proeverij de Koekfabriek!

All you can eat in Purmerend

Lekker uiteten in ons restaurant is voor iedereen mogelijk: met onze diversiteit aan gerechten is er voor iedere smaak wat bij. U kunt bij ons iedere ronde een van de 25 gerechten bestellen, net zolang totdat u voldaan bent. Iedere ronde krijgt u, indien u dat wilt, daar zonder extra kosten salades, friet en stokbrood met kruidenboter bij. Wij serveren elk seizoen weer andere gerechten, maar onze heerlijke spareribs, carpaccio en tataki van tonijn kunt u het hele jaar door bij ons bestellen.

Sfeervol uit eten

Proeverij De Koekfabriek biedt heerlijke gerechtjes uit verschillende landen, maar biedt u ook een restaurant met een bijzonder unieke en gezellige sfeer. Ons restaurant bevindt zich namelijk in de oude Verkadefabriek waar specifieke elementen van die periode zijn gehandhaafd en een interessante, spannende sfeer geven aan ons restaurant. Wij hebben prachtige rondzitjes en intieme hoekjes met uitzicht op de Zaan om uw avond helemaal compleet te maken!

Maak een reservering

Heeft u zin in een heerlijke avond uit eten in Purmerend waarbij u onbeperkt alle gerechtjes kunt proeven? Reserveer vandaag nog online of bel ons op 075 – 6154287. Heeft u vragen over het all you can eat concept of heeft u interesse in het huren van De Koekfabriek voor een feest en/of evenement? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart