Proeverij
Uit eten in Amsterdam

Lekker uit eten in Amsterdam?

Op zoek naar een restaurant in Amsterdam? Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u heerlijk uit eten vlakbij Amsterdam. De Koekfabriek is een sfeervol en gezellig restaurant met een all you can eat concept. U kunt bij ons voor 22,50 euro per persoon onbeperkt genieten van diverse gerechten uit verschillende landen zoals Nederland, Spanje, Italië en meer: zoveel als u wilt! En dat alles in de sfeervolle ambiance van de voormalige Verkadefabriek!

All you can eat in Amsterdam

In ons sfeervolle restaurant kunt u alle gerechtjes proberen die u maar wilt: of u nu vleesliefhebber bent, van vis houdt of juist liever vegetarisch eet. Tijdens een diner van Proeverij De Koekfabriek kunt u genieten van:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Tevens is er in ons restaurant iedere laatste zondag een avond met live muziek, zodat u heerlijk kunt dineren met fijne muziek op de achtergrond. Naast het dineren hebben wij ook een vrijdagmiddagborrel, jazz-avond, sinterklaasfeest, kerstmarkt en nog veel meer evenementen.

Ook eten voor feesten en partijen

Naast het aantrekkelijke all you can eat concept, kunt u ons restaurant met de prachtige locatie van de oude Verkadefabriek ook huren voor een borrel of een feest. Heeft u bijvoorbeeld een bijeenkomst, verjaardag, bruiloft of vergadering? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, dan bespreken we graag uw wensen met u.

Ja, ik wil uit eten bij Proeverij De Koekfabriek!

Wilt u lekker uit eten in Amsterdam en onze heerlijke diverse gerechtjes komen proeven? Reserveer dan nu online bij Proeverij De Koekfabriek of maak telefonische een reservering via telefoonnummer 075 – 6154287.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart