Proeverij
Uit eten in Amsterdam

Uit eten nabij Amsterdam?

Brengt u binnenkort een bezoek aan onze prachtige hoofdstad en wilt u aan het einde van de dag lekker uit eten nabij Amsterdam? Kom dan van heerlijke gerechten genieten van Proeverij de Koekfabriek!Wij zijn een restaurant vol met sfeer en gezelligheid, waar u kunt genieten van een uitgebreide en diverse menukaart. We zijn gelegen in de oude Kadefabriek in Zaandam, een unieke locatie in de Zaanstreek. Wanneer u uit eten vlakbij Amsterdam gaat in ons restaurant, kunt u genieten van ons allyoucaneat-concept. Dat betekent onbeperkt eten vlakbij Amsterdam, tegen een zeer scherpe prijs! U betaalt namelijk maar 22,50 euro per persoon en voor dat bedrag mag u zoveel eten als u wilt. U heeft daarbij de keuze uit een brede menukaart met gerechten uit alle uithoeken van de wereld. Wij serveren onder meer authentieke gerechten uit landen als Spanje, Frankrijk en Italië. Ook kunt u genieten van gerechten die niet uit Europa komen, zoals gerechten uit Mexico. Voor personen die niet zo van buitenlande gerechten zijn serveren wij natuurlijk ook enkele typisch Hollandse maaltijden. Er is dus voor ieder wat wils in ons restaurant nabij Amsterdam. Wilt u lekker uit eten vlakbij Amsterdam maar heeft u specifieke dieetwensen, in verband met bijvoorbeeld een allergie of een intolerantie? Ook dat is geen probleem. U kunt ons dit gerust aangeven, zodat wij daar voor u rekening mee kunnen houden. Wilt u ook heerlijk uit eten dichtbij Amsterdam tegen een zeer schappelijke prijs? Reserveer dan direct een tafeltje bij Proeverij de Koekfabriek, uw restaurant nabij Amsterdam! Reserveren kan online via onze website, of door te bellen naar 075 – 6154287.

All You Can Eat concept

Uit eten nabij Amsterdam bij Proeverij de Koekfabriek betekent onbeperkt eten nabij Amsterdam. Wij bieden u namelijk een allyoucaneat concept aan. Te midden van de sfeervolle ambiance van ons restaurant kunt u alle gerechtjes proberen die u maar wilt: of u nu vleesliefhebber bent, van vis houdt of juist liever vegetarisch eet, voor iedereen staan er gerechten op onze kaart die hij of zij lekker vindt. Niemand zal met honger vertrekken uit ons restaurant vlakbij Amsterdam!Door uit eten te gaan nabij Amsterdam bij Proeverij De Koekfabriek kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • Gerechten uit elke uithoek van de wereld, met onder meer gerechten uit de Spaanse, Italiaanse, Franse, Mexicaanse en Nederlandse keuken;
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan. Uit eten nabij Amsterdam bij ons restaurant betekent een grote diversiteit aan smaken proeven;
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal maar liefst 25 gerechten;
  • Bijgerechten als salades, friet en stokbrood met kruidenboter krijgt u gratis van ons;
  • Elk seizoen andere gerechten;
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen;

Tevens is er in ons restaurant nabij Amsterdam iedere laatste zondag een avond met live muziek, zodat u heerlijk uit eten vlakbij Amsterdam kunt met fijne muziek op de achtergrond. Naast het dineren hebben wij ook een vrijdagmiddagborrel, jazz-avond, sinterklaasfeest, kerstmarkt en nog veel meer evenementen.

Ook voor feesten en partijen

Naast het aantrekkelijke allyoucaneat concept, kunt u ons restaurant nabij Amsterdam met de prachtige locatie van de oude Verkadefabriek ook huren voor bijvoorbeeld een borrel of een feest. Heeft u bijvoorbeeld een bijeenkomst, verjaardag, bruiloft of vergadering? Of wilt u een zakelijke bijeenkomst inplannen (zoals een vergadering, een bedrijfsborrel of een congres) en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte ruimte? Voor al deze gelegenheden kunt u een zaal hurenbij ons restaurant nabij Amsterdam. Wij beschikken over twee mooie zalen met een prachtige barok uitstraling, een mooi interieur en diverse industriële aspecten. De zalen beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft. Zo kunt u uw gelegenheid combineren met heerlijk uit eten nabij Amsterdam. U kunt daarvoor contact opnemen met onze event-manager. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met u en kan een offerte op maat opstellen.

Ja, ik wil uit eten nabij Amsterdam bij Proeverij de Koekfabriek!

Wilt u lekker uit eten vlakbij Amsterdam en onze heerlijke diverse gerechtjes komen proeven? Reserveer dan nu een tafel en maak kennis met ons allyoucaneat concept! Reserveren voor ons restaurant nabij Amsterdam kan online via onze website, maar ook per telefoon. In dat geval kunt u bellen naar het telefoonnummer 075 – 6154287. Wilt u het uit eten nabij Amsterdam combineren met het huren van een van onze zalen? Dan kunt u contact opnemen met onze eventmanager, Bert Piket. Belt u daarvoor het nummer 06 – 39215861.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart