Proeverij
Restaurants Zaanstreek

Restaurant Zaanstreek

Wilt u graag lekker uit eten en bent u daarom op zoek naar een restaurant in de Zaanstreek? Dan zit u goed bij Proeverij de Koekfabriek. Wij hebben diverse gerechten op onze menukaart staan, met gerechten uit allerlei verschillende landen (waaronder Franse, Spaanse, Italiaanse, Mexicaanse en gewoon Nederlandse gerechten). Bij ons zult u gegarandeerd weer met een goed gevulde maag vertrekken. U kunt namelijk onbeperkt eten met ons allyoucaneat-concept. Met onze gevarieerde menukaart hebben wij voor ieder wat wils. Wilt u graag vegetarisch eten, of heeft u andere dieetwensen of allergieën? Voor ons is het geen probleem. Wij houden graag rekening met uw wensen, zodat iedereen een top avond kan beleven in ons sfeervolle restaurant in de Zaanstreek. Reserveer nu snel om verzekerd te zijn van een tafeltje.

Ons all you can eat-concept

Proeverij de Koekfabriek biedt u een allyoucaneat-concept aan. Voor maar €22,50 per persoon kunt u zoveel eten als u wilt. Wij verzekeren u daarbij van een gezellige en bovenal smakkelijke avond. Als u voor ons bijzondere allyoucaneat-concept kiest kunt u elke ronde een gerecht bestellen, net zo lang totdat u bent voldaan. Onze menukaart is zeer gevarieerd en bevat in totaal maar liefst 25 gerechten. Deze gerechten komen uit elke uithoek. Wij hebben Spaanse gerechten, Italiaanse gerechten, maar ook Franse, Mexicaanse en Nederlandse gerechten. Deze gerechten variëren bij ons per seizoen, waardoor onze menukaart elk seizoen wat kan veranderen. Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen. Salades, friet en stokbrood met kruidenboter krijgt u er van ons gratis bij. Door te eten in ons restaurant in de Zaanstreek kunt u diverse gerechten uitproberen en bent u altijd verzekerd van een gerecht dat goed bij uw persoonlijke smaakbeleving past.

Restaurant de Proeverij

Proeverij de Koekfabriekis gevestigd in een mooie sfeervolle locatie, namelijk de oude Verkadefabriek in Zaamdam. De bijzondere en specifieke elementen van deze locatie maken het interieur spannend, vernieuwend en aantrekkelijk. Ons restaurant in de Zaanstreek heeft tevens een terras met prachtig uitzicht over de Zaan. Verder kunt u bij ons elke laatste zondag van de maand dineren met livemuziek. Ook hebben wij een vrijdagmiddagborrel, een jazz-avond, een speciaal sinterklaasfeest, een kerstmarkt, en nog veel meer evenementen. Ook kunt u bij ons terecht voor een borrel of een feest. Heeft u een bijeenkomst, verjaardag, bruiloft of vergadering? Huur dan een zaaltje bij ons!

Reserveer nu!

Bent u op zoek naar een restaurant in de Zaanstreek? Kies dan voor Proeverij de Koekfabriek. Geniet van ons allyoucaneat-concept in ons sfeervolle restaurant in de Zaanstreek. Wilt u onze diverse gerechten komen proeven? Reserveer dan nu een tafel via onze website. Ook kunt u natuurlijk bellen naar 075 – 6154287. Ons restaurant is gevestigd aan de Westzijde 188, 1506 EK te Zaandam. Wij zijn dinsdag tot en met zondag geopend van 17.00 uur tot en met 23.00 uur.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart