Proeverij
Restaurant Zaanstreek

Restaurant Zaanstreek gezocht?

Zoekt u een restaurant in de Zaanstreek waar u heerlijk kunt eten? Kom dan genieten van onze diverse gerechten bij Proeverij de Koekfabriek! Bij ons bent u op het juiste adres voor gerechten uit allerlei landen: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, maar ook Nederlands. En met ons all you can eat concept ontdekt u welke gerechten u het lekkerst vindt!

All you can eat bij Proeverij de Koekfabriek in de Zaanstreek

Bij Proeverij de Koekfabriek geniet u voor slechts 22,50 euro per persoon van een gezellige, maar vooral een smakelijke maaltijd. U kunt binnen het all you can eat concept zoveel gerechten eten die u wilt in ons restaurant in de Zaanstreek. De details van ons all you can eat concept zijn als volgt:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Bent u vegetarisch, heeft u dieetwensen of allergieën? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee voor u!

Eten en genieten in de Zaanstreek

Naast ons heerlijke all you can eat concept, kunt u ook bij ons komen genieten bij de oude Verkadefabriek. Een restaurant in de Zaanstreek met op het terras een prachtig uitzicht over de Zaan. Bij de Verkadefabriek kunt u elke laatste zondag van de maand dineren met livemuziek en organiseren we regelmatig naast het dineren, een vrijdagmiddagborrel, jazz-avond, sinterklaasfeest, kerstmarkt en nog veel meer evenementen.

Ook voor een borrel of een feest kunt u bij Proeverij de Koekfabriek terecht. Heeft u bijvoorbeeld een bijeenkomst, verjaardag, bruiloft of vergadering? Ook daarvoor bent u in ons restaurant in de Zaanstreek aan het juiste adres. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, en wij denken graag met u mee!

Reserveren

Wilt u komen genieten van de heerlijke gerechtjes van Proeverij de Koekfabriek in ons restaurant in de Zaanstreek? Reserveer dan direct online bij Proeverij de Koekfabriek of bel naar 075 – 6154287. Heeft u vragen over ons all you can concept of over de mogelijkheden om een evenement bij ons te organiseren? Vul dan het contactformulier in en u hoort spoedig van ons. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bereiken op bovenstaande telefoonnummer. Wij zien u graag verschijnen bij Proeverij de Koekfabriek!

075 615 42 87 Bekijk de menukaart