Proeverij
Restaurant Zaandam

Restaurant Zaandam gezocht?

U wilt heerlijk eten? En hiervoor zoekt u een restaurant in Zaandam? Bij Proeverij de Koekfabriek bent u aan het juiste adres, want hier kunt u volop genieten van diverse gerechten. Wij hebben gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, maar ook Nederlands. Door ons all you can eat concept ontdekt u welke gerechten u het lekkerst vindt!

Restaurant Zaandam – Voordelen van Proeverij de Koekfabriek

Bij Proeverij de Koekfabriek bent u verzekerd van een gezellige, maar vooral een smakelijke maaltijd. Het all you can eat concept houdt in dat u voor slechts €22,50 per persoon zoveel mogelijk gerechten kunt eten in ons restaurant te Zaandam. En dit bijzondere concept bestaat uit:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, Nederlands..
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Ook voor vegetarische gerechten bent u bij Proeverij de Koekfabriek aan het juiste adres. Dieetwensen of allergieën? Hiermee houden wij uiteraard rekening!

Restaurant Zaandam Restaurant Zaandam


Eten en genieten bij restaurant Zaandam

Naast het aantrekkelijke all you can eat concept, heeft Proeverij de Koekfabriek een mooie locatie, namelijk de oude Verkadefabriek. Een restaurant in Zaandam met op het terras een prachtig uitzicht over de Zaan. Elke laatste zondag van de maand dineren met livemuziek! Naast het dineren hebben wij ook een vrijdagmiddagborrel, jazz-avond, sinterklaasfeest, kerstmarkt en nog veel meer evenementen.
Ook voor een borrel of een feest kunt u bij Proeverij de Koekfabriek terecht. Heeft u bijvoorbeeld een bijeenkomst, verjaardag, bruiloft of vergadering? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, en wij denken graag met u mee!

Ja, ik wil reserveren bij restaurant Zaandam Proeverij de Koekfabriek!

Geïnteresseerd in ons restaurant in Zaandam? Reserveer dan direct bij Proeverij de Koekfabriek. Liever bellen voor uw reservering? Bel dan: 075 – 6154287.
Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld ons all you can concept of uw mogelijkheid om een evenement bij ons te organiseren. Vul dan het contactformulier in en u hoort spoedig van ons. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bereiken op bovenstaande telefoonnummer.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart