Proeverij
Restaurant Zaandam

Restaurant Zaandam

Bent u op zoek naar een restaurant in Zaandam waar u heerlijk kunt eten? Ga lekker uit eten bij Proeverij de Koekfabriek in Zaandam. Bij ons kunt u volop genieten van diverse heerlijke gerechten. Ons restaurant in Zaandam is gevestigd op een zeer bijzondere en unieke locatie, namelijk de oude Kadefabriek in Zaandam. Daar kunt u heerlijk dineren met ons restaurant Zaandam all you can eat concept. Kies uit verschillende gerechten van onze uitgebreide en diverse menukaart, op een sfeervolle en gezellige locatie. Met ons all you can eat concept kunt u voor 22,50 euro per persoon de hele avond onbeperkt eten. Op onze menu kaart treft u een ruim aanbod aan gerechten aan van keukens uit elke uithoek. Zo serveren wij diverse Mediterraanse gerechten uit Spanje, Frankrijk en Italië. U kunt het ook dichter bij huis houden en kiezen uit een typisch Nederlands gerecht, of het juist wat verderop zoeken en voor een Mexicaans gerecht gaan. Eten in ons restaurant Zaandam is een heuse ontdekkingsreis naar gerechten die u lekker vindt! Wij kunnen ook rekening houden met specifieke dieetwensen die u hebt. Als u een gerecht liever vegetarisch geserveerd krijgt, of wij het gerecht moeten aanpassen wegens bijvoorbeeld een bepaalde allergie of intolerantie is dat geen enkel probleem. Geef dit gerust door en onze keuken maakt dit in orde. Genieten en heerlijk dineren doet u dus in ons restaurant in Zaandam. Wilt u ook uit eten in ons restaurant in Zaandam nabij het centrum? Reserveer dan gelijk een tafel via onze website of per telefoon!

Restaurant Zaandam Restaurant Zaandam

 

Proeverij de Koekfabriek als restaurant in Zaandam

Bij Proeverij de Koekfabriek bent u verzekerd van een restaurant in Zaandam waar u van een gezellige, maar vooral een smakelijke maaltijd kunt genieten. Het allyoucaneat concept houdt in dat u voor slechts €22,50 per persoon zoveel mogelijk gerechten kunt eten in ons restaurant te Zaandam. Dit bijzondere concept bestaat uit:

  • Gerechten uit elke uithoek, met Spaanse, Italiaanse, Franse, Mexicaanse en Nederlandse gerechten;
  • Keuze uit zowel vlees en vis, als vegetarische gerechten;
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan. U gaat nooit zonder honger weg!
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten;
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis;
  • Elk seizoen andere gerechten;
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen;

Naast het aantrekkelijke allyoucaneat concept, heeft Proeverij de Koekfabriek een mooie locatie, namelijk de oude Verkadefabriek. Een restaurant in Zaandam met op het terras een prachtig uitzicht over de Zaan. Verder kunt u in ons restaurant te Zaandam elke laatste zondag van de maand dineren met livemuziek! Naast het dineren hebben wij ook een vrijdagmiddagborrel, jazz-avond, sinterklaasfeest, kerstmarkt en nog veel meer evenementen.

Wij verhuren ook zalen voor feesten en partijen

Ook voor een borrel of een feest kunt u bij Proeverij de Koekfabriek terecht. Heeft u bijvoorbeeld een bijeenkomst, verjaardag, bruiloft of vergadering? Ook daarvoor bent u bij ons restaurant in Zaandam aan het juiste adres. Wij hebben namelijk twee prachtige zalen die wij verhuren. Beide zalen zijn zeer geschikt voor feesten en andere speciale gelegenheden. De zalen beschikken ook over allerlei faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten (zoals een beamer, geluidsinstallatie en microfoons) en kunnen dus ook goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld vergaderingen. Beide zalen hebben een prachtige barok uitstraling en zijn voorzien van mooi interieur, met industriële aspecten. Zo heeft u ook de mogelijkheid om uw bijeenkomst te combineren met een diner bij ons restaurant in Zaandam. Neem contact op met onze event-manager om de mogelijkheden wat betreft het huren van een zaal te bespreken! Hij kan ook een offerte op maat voor u maken.

Direct een tafel reserveren in ons restaurant te Zaandam!

Geïnteresseerd in ons restaurant in Zaandam? Reserveer dan direct bij Proeverij de Koekfabriek. Liever bellen voor uw reservering? Bel dan: 075 – 6154287.Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld ons allyoucan concept of uw mogelijkheid om een evenement bij ons te organiseren. Vul dan het contactformulier in en u hoort spoedig van ons. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bereiken op bovenstaande telefoonnummer. Wilt u een zaal in ons restaurant in Zaandam huren voor een speciale gelegenheid? Dan kunt u daarvoor contact opnemen met onze event-manager, Bart Piket. U bereikt hem door te bellen naar het nummer 06 – 39215861.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart