Proeverij
Restaurant Zaandam: All you can eat

Restaurant Zaandam: All you can eat

Bent u op zoek naar een all you can eat restaurant in Zaandam om heerlijk te eten? Proeverij de Koekfabriek in Zaandam is dan het restaurant waar u terecht kunt. Met een grote groep of met z’n tweeën; bij Proeverij de Koekfabriek bent u altijd welkom om gezellig en onbeperkt te eten. In ons restaurant kunt u heerlijk onbeperkt genieten van allerlei gerechtjes uit diverse landen, zoals Spanje, Mexico, Italië en meer. Voor een prijs van slechts 22,50 euro per persoon geniet u van heerlijk eten uit de wereldkeuken en een fijne sfeer in ons all you can eat restaurant in Zaandam.

Onbeperkt eten bij de Proeverij

Binnen ons onbeperkt eten concept is er voor ieder wat wils: u kunt elke ronde bestellen wat u wilt, tot u voldaan bent. Ook voor vegetariërs is er voldoende keuze en we houden bij Proeverij de Koekfabriek uiteraard rekening met uw dieetwensen en/of allergieën. Onbeperkt eten in Zaandam bij De Koekfabriek is inclusief:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Mexicaans, Frans, Nederlands
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Een gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Sfeervol uit eten

Bijzonder aan onbeperkt eten bij Proeverij de Koekfabriek is dat u dineert op een unieke locatie. Ons restaurant bevindt zich in de oude Verkadefabriek waar specifieke elementen van die periode zijn gehandhaafd. Hierdoor heeft ons restaurant een aantrekkelijke, interessante en spannende sfeer. Wanneer u onbeperkt komt eten in ons restaurant in Zaandam Proeverij de Koekfabriek, kunt u heerlijk genieten in gezellige ronde zitjes en intieme hoekjes mét uitzicht op de Zaan!

Onze sfeervolle locatie is ook te huur voor feesten en partijen. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Proeverij de Koekfabriek.

Direct reserveren bij dit restaurant in Zaandam

Wilt u lekker onbeperkt eten in een restaurant in Zaandam? Maak dan een online reservering bij Proeverij de Koekfabriek of bel naar 075 – 6154287 en kom genieten van onze heerlijke diverse gerechtjes. Heeft u vragen over het all you can eat concept of heeft u interesse in het huren van De Koekfabriek voor een feest en/of evenement? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart