Proeverij
Proeverij menu

Het proeverij menu! Hoe werkt het?

Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u van 17:00 uur tot 22:00 uur onbeperkt dineren voor slechts €22,50 per persoon. U bestelt één gerecht per keer uit ons proeverij menu, welke aan tafel geserveerd wordt. Bij elke gang kunt u extra stokbrood met kruidenboter, friet of salade bijbestellen.

Er kan onbeperkt besteld worden totdat u bent voldaan. Hieronder ziet u ons proeverij menu.Over smaak valt niet te twisten: proef gewoon alles! Het proeverij menu van de Koekfabriek!

Verandering van spijs doet (lekker) eten: hét motto van De Koekfabriek. Bij ons zit u niet vast aan de keuze voor slechts één hoofdgerecht. Met ons concept kunt u allerlei gerechten uitproberen, ook datgene waarnaar u altijd benieuwd was maar nooit als hoofdgerecht durfde te kiezen. Zo kan uit eten gaan nooit tegenvallen,

als een gerecht toch niet in uw persoonlijke smaakbeleving past, is er nog genoeg te genieten van alle andere lekkere hapjes.

We zijn eerlijk, over smaak valt niet te twisten. Daarom: neem gerust de ‘proef op de som’ en oordeel zelf. Want of u nu een vleesliefhebber bent, graag een visje hapt of liever vegetarisch eet, het menu van De Koekfabriek biedt voor iedere smaak wat wils.

Kom gerust eens lekker proeven en genieten voor slechts €22,50. Reserveer direct!Live muziek bij Proeverij de Koekfabriek

Live muziek brengt overal dat extra beetje gezelligheid…

Dat weet Proeverij de Koekfabriek ook. Elke laatste zondag van de maand kunt u daarom bij ons dineren onder het genot van live muziek. Onze artiest, Marcel Kramer, is een veelzijdige zanger met een breed repertoire. Hij begeleid zichzelf op de gitaar en is een ster in entertainen. De muziek speelt op aangenaam geluidsniveau, zodat u zonder probleem kunt praten met uw tafelgenoten.


075 615 42 87