Proeverij
Onbeperkt eten Zaandam

Onbeperkt eten Zaandam

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Zaandam waar u heerlijk onbeperkt kan eten? Dan bent u op het juiste adres bij Proeverij De Koekfabriek. In ons restaurant kunt u heerlijk onbeperkt eten in Zaandam voor slechts 22,50 euro per persoon. Voor deze prijs geniet u in een prachtige sfeer van gerechtjes uit allerlei landen, zoals: Spanje, Italië, Mexico en meer.

Onbeperkt eten concept

Binnen ons onbeperkt eten concept is er voor ieder wat wils: u kunt elke ronde bestellen wat u wilt, tot u voldaan bent. Ook voor vegetariërs is er voldoende keuze en we houden bij Proeverij De Koekfabriek uiteraard rekening met uw dieetwensen en/of allergieën. Onbeperkt eten in Zaandam bij De Koekfabriek is inclusief:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Sfeervol uit eten

Bijzonder aan onbeperkt eten bij Proeverij De Koekfabriek is dat u dineert op een unieke locatie. Ons restaurant bevindt zich in de oude Verkadefabriek waar specifieke elementen van die periode zijn gehandhaafd. Hierdoor heeft ons restaurant een aantrekkelijke, interessante en spannende sfeer. Komt u onbeperkt eten in Zaandam bij Proeverij De Koekfabriek? Dan kunt u heerlijk genieten in gezellige rondzitjes, intieme hoekjes mét uitzicht op de Zaan!

Onze sfeervolle locatie is ook te huur voor feesten en partijen. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Proeverij De Koekfabriek.

Reservering: onbeperkt eten

Wilt u lekker onbeperkt eten in Zaandam? Maak dan een online reservering bij Proeverij De Koekfabriek of bel naar 075 – 6154287 en kom genieten van onze heerlijke diverse gerechtjes. Heeft u vragen over het all you can eat concept of heeft u interesse in het huren van De Koekfabriek voor een feest en/of evenement? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart