Proeverij
Onbeperkt eten in Purmerend

Onbeperkt eten in Purmerend

Onbeperkt genieten van heerlijke gerechtjes uit verschillende keukens doet u bij Proeverij De Koekfabriek. Zoekt u een restaurant waar u onbeperkt kunt eten in de buurt van Purmerend? Dan zit u bij ons goed: in ons restaurant kunt u heerlijk onbeperkt eten in Purmerend voor slechts 22,50 euro per persoon. Voor deze prijs geniet u in een prachtige sfeer van gerechtjes uit allerlei landen, zoals onder andere Spanje, Italië, Mexico.

Sfeervol onbeperkt eten

Bijzonder aan onbeperkt eten bij Proeverij De Koekfabriek is de locatie van ons restaurant. Proeverij De Koekfabriek bevindt zich namelijk in het pand van de voormalige Verkadefabriek. Specifieke elementen van die periode zijn gehandhaafd waardoor ons restaurant een aantrekkelijke, interessante en spannende sfeer heeft. Wanneer u onbeperkt komt eten bij Proeverij De Koekfabriek, kunt u ook nog eens vanuit de gezellige rondzitjes en intieme hoekjes genieten van het prachtige uitzicht op de Zaan.

Onbeperkt eten concept

Het concept van onbeperkt eten bij ons in Proeverij De Koekfabriek werkt als volgt. U kunt elke ronde bestellen wat u wilt, tot u voldaan bent. Ook voor vegetariërs is er voldoende keuze en we houden bij Proeverij De Koekfabriek uiteraard rekening met uw dieetwensen en/of allergieën. Onbeperkt eten in Purmerend is inclusief:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Onze sfeervolle locatie is ook te huur voor feesten en partijen. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Proeverij De Koekfabriek.

Reserveren

Wilt u reserveren bij Proeverij De Koekfabriek om ook heerlijk onbeperkt te eten in Purmerend? Maak dan een online reservering of bel naar 075 – 6154287. Wij zien u graag in ons restaurant!

075 615 42 87 Bekijk de menukaart