Proeverij
Onbeperkt eten in Zaandam

Onbeperkt eten in Zaandam

U wilt heerlijk eten in Zaandam? En hiervoor zoekt u een all you can eat restaurant? Bij Proeverij de Koekfabriek bent u aan het juiste adres, want hier kunt u volop genieten van diverse gerechten voor een vaste prijs. Wij hebben gerechten uit elke uithoek: u geniet van Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans en natuurlijk van Nederlands eten in ons restaurant. Door ons all you can eat concept ontdekt u welke gerechten u het lekkerst vindt!

De voordelen van eten in Zaandam

De voordelen van eten in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek beginnen al bij de prijs. U eet in ons restaurant voor slechts 22,50 euro per persoon. Bij Proeverij de Koekfabriek bent u verzekerd van een gezellige, maar vooral een smakelijke maaltijd. Het all you can eat concept houdt in dat u voor de prijs van 22,50 euro zoveel mogelijk gerechten kunt eten in Zaandam in ons restaurant als u wilt. Dit bijzondere concept bestaat uit:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Mexicaans, Frans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Een gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Ook voor vegetarische gerechten bent u bij Proeverij de Koekfabriek aan het juiste adres. En heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten en we houden er rekening mee!

Bij Proeverij de Koekfabriek streven we naar de beste kwaliteit en werken we zoveel mogelijk met verse producten. Dankzij onze persoonlijke service van ons gekwalificeerde personeel zal u zich direct thuis voelen in ons sfeervolle, bijzonder ingerichte restaurant. Doordat ons restaurant gelegen is aan de Zaanoever proeft u er een unieke sfeer die u nergens anders beleeft.

Genieten en eten doet u in Zaandam

Naast het aantrekkelijke all you can eat concept, is Proeverij de Koekfabriek het bezoeken waard om de mooie locatie, namelijk de oude Verkadefabriek. Het restaurant heeft een terras een prachtig uitzicht over de Zaan. Elke laatste zondag van de maand kunt u ook nog eens dineren met livemuziek! Naast het diner hebben wij ook een vrijdagmiddagborrel, jazz-avond en nog veel meer evenementen.

Ook voor een borrel of een feest kunt u bij Proeverij de Koekfabriek terecht. Heeft u bijvoorbeeld een bijeenkomst, verjaardag, bruiloft of vergadering? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, en wij denken graag met u mee!

Een reservering maken bij Proeverij de Koekfabriek

Wilt u graag in ons restaurant komen eten in Zaandam? Reserveer dan direct bij Proeverij de Koekfabriek. Liever bellen voor uw reservering? Bel dan: 075 – 6154287.

Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld ons all you can concept of uw mogelijkheid om een evenement bij ons te organiseren. Vul dan het contactformulier in en u hoort spoedig van ons. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bereiken op bovenstaande telefoonnummer.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart