Proeverij
Mogelijkheden

Wat kan Proeverij de Koekfabriek voor u & uw event betekenen?

Wat voor event u ook in gedachte heeft Proeverij de Koekfabriek denkt met u mee. Onze event-manager Bert Piket denkt met u mee over uw wensen & bespreekt met u de mogelijkheden, de heer Piket verzorgd  uw offerte op maat!

 

Zakelijke activiteiten

Proeverij de Koekfabriek is de perfecte locatie voor het houden van uw zakelijke event. Onze unieke Zaansche zaal is geschikt voor vergaderingen, productpresentaties, trainingen of meerdaagse congressen.

 

 


 

Bruiloften

Omdat een bruiloft tot één van de mooiste dagen van uw leven behoort, besteden wij hier alle zorg en aandacht aan. Proeverij de koekfabriek heeft alle kennis & ervaring in huis om deze unieke dag tot in de puntjes te verzorgen. Onze stijlvolle Zaansche zaal is de kers op uw bruidstaart.

 

 


 

Cursus examen– locatie

Onze ruime Zaansche zaal is de geschikte locatie om uw cursussen te geven & uw examens af te nemen. Proeverij de Koekfabriek is dé host om uw cursus of examen in alle rust te laten verlopen. Wij denken met u mee van a tot z, zodat uw cursisten & examinandus in alle rust de vrijheid krijgen om zich volledig te focussen op de gegeven inhoud. 


 

Feestelijke evenementen

Ieder event in proeverij de koekfabriek is een unieke ervaring! Of het nou gaat om een receptie, jubileum, verjaardag, graduation party of een vrijdagmiddag borrel, in onze riante Zaansche zaal is alles mogelijk. Voor feestelijke evenementen, kiest u voor Proeverij de koekfabriek!