Proeverij
Lekker eten Zaandam

Lekker eten in Zaandam?

Wanneer u uiteten gaat met een groep, kan het lastig zijn om een restaurant te vinden waar iedereen lekker kan eten. Bent u op zoek naar een plek met lekker eten in Zaandam naar ieders wens? Kom dan naar Proeverij De Koekfabriek: hét restaurant met een all you can eat concept met gerechtjes uit diverse landen zoals Frankrijk, Italië, Nederland en meer. Zo is er voor ieder wat wils!

Lekker all you can eten en proeven

Ons all you can eat concept geeft u de mogelijkheid om al onze heerlijke gerechtjes uit te proberen en te proeven. Favoriete gerechtjes bestelt u gewoon meerdere keren en dat ene bijzondere gerecht dat u nooit als hoofdgerecht durfde te bestellen, kunt u nu gewoon uitproberen.
Genieten van onze gerechtjes doet u in ons sfeervolle restaurant dat zich bevindt in de voormalige Verkadefabriek. Met uitzicht op de Zaan geniet u voor slechts 22,50 euro van 17.00 – 22.00 uur van alle vlees, vis en/of vegetarische gerechtjes. Ook houden we uiteraard rekening met dieetwensen en allergieën indien u die heeft.

Voordelen van ons restaurant in Zaandam

Bij Proeverij De Koekfabriek krijgt u een complete avond met lekker eten in Zaandam. Komt u all you can eat eten bij ons? Dan geniet u van het volgende:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Bij Proeverij De Koekfabriek kunt u voor een leuke prijs lekker eten in Zaandam in een sfeervolle omgeving!

Reserveren voor een avondje lekker eten

Heeft u al zin gekregen in een avondje lekker eten in Zaandam? Maak dan vandaag nog uw online reservering en kom lekker eten bij Proeverij De Koekfabriek en geniet van onze gerechtjes in een sfeervolle omgeving. Heeft u vragen over het concept? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 075 – 6154287. Om te reserveren mag u uiteraard ook bovenstaand telefoonnummer gebruiken. Wij zien u graag bij Proeverij De Koekfabriek!

075 615 42 87 Bekijk de menukaart