Proeverij
Lekker eten in Purmerend

Lekker eten in Purmerend?

Gaat u binnenkort uit eten met een gezelschap en vindt u het lastig om een restaurant te vinden waar er een ruime keuze is uit verschillende gerechten van diverse keukens? Kom dan lekker eten in Purmerend bij Proeverij De Koekfabriek! Ons restaurant heeft een all you can eat concept met gerechtjes uit diverse landen zoals Frankrijk, Italië, Nederland en meer. Of u nu een vleesliefhebber, visliefhebber of vegetarisch bent: er is voor ieder wat wils!

Voordelen van ons restaurant in Purmerend

Bij Proeverij De Koekfabriek kunt u voor een leuke prijs lekker eten in Purmerend in een sfeervolle omgeving! Een all you can eat arrangement heeft u bij ons al voor 22,50 euro per persoon. Daarvoor krijgt u bij Proeverij De Koekfabriek:

  • Gerechten uit elke uithoek: Spaans, Italiaans, Frans, Mexicaans, Nederlands
  • Elke ronde één gerecht bestellen, totdat u bent voldaan
  • Gevarieerde Proeverij menukaart met in totaal 25 gerechten
  • Salades, friet en stokbrood met kruidenboter zijn gratis
  • Elk seizoen andere gerechten
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er gedurende elk seizoen

Ons all you can eat concept geeft u de mogelijkheid om al onze gerechten te proeven. Zo kunt u uw favoriete gerecht gewoon twee keer bestellen! En wij kunnen uiteraard rekening houden met eventuele dieetwensen en allergieën.

Lekker eten in sfeer

Genieten van de heerlijke gerechtjes van Proeverij De Koekfabriek doet u in ons sfeervolle restaurant dat zich bevindt in de voormalige Verkadefabriek. Diverse elementen van vroeger zijn gehandhaafd gebleven met als resultaat een restaurant met een unieke, aantrekkelijke uitstraling met uitzicht op de Zaan!

Maak een reservering

Wilt u graag een hapje komen eten in ons sfeervolle restaurant in Purmerend? Reserveer dan nu een tafel en kom onbeperkt genieten van alle heerlijke gerechten. Reserveren kan via de website of door te bellen naar 075 – 6154287. Lekker eten in Purmerend doet u bij Proeverij De Koekfabriek!

075 615 42 87 Bekijk de menukaart