Proeverij
Lekker eten Amsterdam

Lekker eten Amsterdam

Wilt u lekker eten, Amsterdam of omgeving? Proeverij de Koekfabriek is gevestigd in de oude Verkadefabriek in Zaandam. Met ons allyoucaneat-concept hebben wij voor ieder wat wils. U heeft bij ons de keuze uit maar liefst 25 gerechten. U hoeft het echter niet bij een gerecht te laten. Bij ons kunt u elke ronde een nieuw gerecht kiezen en daardoor diverse gerechten uit verschillende keukens uitproberen. Daardoor bent u bij ons altijd verzekerd van een gerecht dat goed bij uw persoonlijke smaakbeleving past. We hebben een grote verscheidenheid aan gerechten op de kaart staan uit diverse keukens, met onder meer Italiaanse, Mexicaanse en Nederlandse gerechten. Ook kunnen wij rekening houden met uw specifieke dieetwensen, indien u bijvoorbeeld vegetarisch wenst te eten of kampt met een intolerantie of allergie. Door te kiezen voor Proeverij de Koekfabriek kiest u voor een avond lekker eten te Amsterdam. Reserveer snel om zeker te zijn van een tafel.

Restaurant de Proeverij

Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u uit eten in Zaanstad in een bijzondere locatie met specifieke elementen die het interieur spannend, vernieuwend en aantrekkelijk maken. Wij beschikken ook over een terras met een prachtig uitzicht over de Zaan. Indien u op de laatste zondag van de maand bij ons dineert, kunt u dineren met livemuziek. Ook organiseren wij een vrijdagmiddagborrel, een jazz-avond, een speciaal sinterklaasfeest, een kerstmarkt, en nog vele andere evenementen. Heeft u een borrel, bijeenkomst, verjaardag of ander feest, bruiloft of vergadering? Dan kunt u ook bij ons terecht om een zaaltje te huren.

Eet zoveel als u wilt

U kunt bij ons zoveel eten als u wilt voor slechts €22,50 per persoon. Proeverij de Koekfabriek kan u namelijk een allyoucaneat-concept aanbieden. Dineren bij Proeverij de Koekfabriek betekent voor u:

  • Keuze uit maar liefst 25 gerechten;
  • Gerechten uit verschillende keukens, waaronder de Spaanse, Franse, Italiaanse, Mexicaanse en Nederlandse keuken;
  • U kunt elke ronde een nieuw gerecht bestellen;
  • Bijgerechten als salade, friet en stokbrood met kruidenboter krijgt u er gratis bij van ons;
  • Elk seizoen andere gerechten;
  • Spareribs, carpaccio en tataki van tonijn zijn er elk seizoen.

Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u lekker eten te Amsterdam en omgeving en kunt u diverse gerechten uitproberen. Bij ons bent u verzekerd van een gezellige en smaakvolle avond.

Reserveer nu!

Als u lekker wilt eten te Amsterdam en omgeving moet u zeker dineren bij Proeverij de Koekfabriek. Ons allyoucaneat-concept zal gegarandeerd uw honger stillen. Bent u benieuwd naar onze diverse gerechten?Reserveer dan nu een tafel via onze website. Natuurlijk kunt u ook per telefoon reserveren via het nummer 075 – 6154287. Ons restaurant is gevestigd aan de Westzijde 188, 1506 EK te Zaandam. Wij zijn dinsdag tot en met zondag geopend van 17.00 uur tot en met 23.00 uur.

075 615 42 87 Bekijk de menukaart