Proeverij
Activiteiten

Maak uw dag compleet met de activiteiten van één van onze partners!

 

 

Culinaire catering Smaakmakelijk is precies wat het zegt; zij maken dat het smaakt. U kunt het zo gek niet verzinnen of zij vermaken u smakelijk! Zij zijn de cateraar die op hoog culinair niveau voor u kookt.


Bent u en uw gezelschap toe aan een actieve leerzame dagbesteding, om vervolgens heerlijk na te borrelen in één van onze zalen? Voor ieder gezelschap verzorgt Bakery Institute een leerzame en interessante dag- opleidingen. Deze opleiding is Samengesteld voor de liefhebber, maar op zeer professioneel niveau. Je leert de stappen en aandachtspunten in het proces van bereidingswijze tot eindproduct. Vraag naar de voorwaarde!!


 Wijnproeverijen

Bent u opzoek naar een ontspannende afsluiting van uw actieve dag, een kort intermezzo tussen receptie & diner of naar een smaakvolle bedrijfsactiviteit? Terravin verzorgt wijnproeverijen op maat voor uw familie, vrienden, bedrijf of dergelijke relaties. Educatief, informeel of gewoon gezellig, het kan allemaal met Terravin.

 

 

 


 Barbecue van ‘t Oever

Zeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten van een culinaire barbecue? Ook de winterbarbecue mag niet ondergesneeuwd raken! Steeds meer mensen genieten het hele jaar door van een rijk stuk vlees van de grill. Daarom is ambachtelijke Slager van ’t Oever het hele jaar door de barbecuespecialist op de prachtige binnenplaats van de chocolade fabriek. De vakman die alles in huis heeft. Van ambachtelijke spiezen, hamburgers, shaslics, kipproducten, sausjes, marinades & salades tot en met de lekkerste specialiteiten. beleef de barbecue van Ambachtelijke Slager van ‘t Oever!

 


   Rederij Staets Boottochten

Niet zomaar een rondvaart boot, dat Staet! Rederij Staets is de eerste in Amsterdam en omstreken met twee hypermoderne duurzame rondvaartboten. De duurzame rondvaartboten beschikken over elektrische motoren die draaien op zonne-energie. De Hypermoderne faciliteiten aan boord van de rondvaartboten zijn van ware klasse. Zo biedt Rederij Staets een fantastische ambiance om in stijl en luxe van al het moois in Amsterdam en omgeving te gaan genieten.

 

 

 

 

 


Cocktails The Fabulous Shaker Boys

Leer in twee uur de in’s en out’s van het cocktailshaken. Onder leiding van één van de ervaren trainers leert u samen met uw gezelschap de heerlijkste cocktails shaken. The Fabulous Shaker Boys leren u niet alleen het maken van prachtige cocktails, maar ook wordt de gehele cocktailcatering op uw event van begin tot eind moeiteloos verzorgd.

 

 

 

 


Lijfkracht Teambuilding (sport & spel)

In samenwerking met sportschool Lijfkracht verzorgen wij een perfecte teambuildingsdag op het gebied van spel & sport. Sportschool Lijfkracht zijn onze buren en is daarom een ideale sportlocatie. U kunt met uw familie, vrienden, collega’s of team u helemaal uitleven onder persoonlijke begeleiding. Ook organiseren zij een event op maat bij Proeverij de Koekfabriek of op hun eigen locatie.